Barn
Fotografering

Gravid & Barnfotograf

Västervik | Ankarsrum | Vimmerby


Barnfotografering


Barn! Finns det något som är bättre? Frågar du mig så svarar jag med störst sannolikhet, nej barn är livet! Men dom växer upp så snabbt! Det gäller att ta vara på varje sekund.


Vi har så mycket att lära oss av barn. Dom är ärliga och styrs av sina känslor! Och det är något jag vill förmedla med mina bilder och som jag alltid strävar efter när jag fotograferar barn.I fotostudio

Välkommen till en varm, ljus och ombonad miljö. I min studio kan vi fota oavsett årstid. Här finns alla bekvämligheter så som toalett och kök.Hemma hos er

Jag kommer gärna hem till er för att fota enkla porträtt av er nyfödda i en mer vardagsmiljö. Mindre poserande, mer genuint!


Resa inom 4 mils radie från Ankarsrum ingår sedan tillkommer milersättning 35 kr/milen.


Utomhus

Utomhusfotografering är min absoluta favorit! Där naturen bjuder på en magisk bakgrund. Och där det finns plats för bus och lek. Utan att behöva vara försiktiga och lugna, som man kanske oftast är inne.

Fotografering i studio

Läs mer om de olika fotograferingarna som jag gör i min studio här under. Vad som ingår och vad vi kan skapa.Tålamod & Lek

Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Oavsett ditt barns personlighet och nyfikenhet, så ser jag där i stunden hur jag lättast kan dokumentera ditt barn. Vissa barn sitter stilla och tittar nyfiket in i kameran medan det finns dom som vägrar sitta stilla och vill utforska allt annat. Detta är enligt mig helt fantastisk.


Barn ska få vara barn och dessa bilder blir precis lika fina. För det visar ju hur ditt barn är och det är väl det man vill fånga på bild? Det är heller aldrig fel att använda sig av fina träklossar eller en gosig nallebjörn som hjälpmedel under fotograferingen.  För att "stanna" upp ögonblicket.


Kläder & Rekvisita

Som du får låna till fotograferingen

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna både kläder och större rekvista för att skapa unika bilder. Det finns massor av korgar, baljor, stolar, plädar och många fina klädesplagg. Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.  Prislista  

Resa inom 4 mils radie från Ankarsrum ingår sedan tillkommer milersättning 35 kr/milen.

Barnfotografering

1 timmes fototid ute eller i studio

Lån kläder och rekvisita

Posering & vägledning

Färdiga bilder inom 1-2 veckor

"Bildfiler och produkter köps till separat"


800 kr

Bildfiler & Produkter

Högupplöst bildfil: 800 kr/st

(Lägre styckpris vid köp av fler)


Fotoförstoring från 100 kr

(Från storlekarna 10x15 - 50x70 cm)


Komplett prislista på fler produkter skickas vid bokningsförfråga."Vill du skapa minnen tillsammans med ditt barn?
Motherhood

Som mamma vet jag, att man inte alltid har så många bilder på sig själv tillsammans med sitt barn. Låt oss ändra på det! Denna stund är till för dig och ditt barn. Vi fotograferar ute i magisk natur eller i mysig studio. Du får låna vackra klänningar som passar till stunden.


En "Motherhood" fotografering är ett fint tillägg till en gravidfotografering.


BOKA EN FOTOGRAFERING

1.

Du fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan. Du får svar inom 1-3 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Vid bekräftad tid skickas ett bekräftelsemejl med info och villkor till dig.

Vi börjar sedan planeringen av er fotografering.  Vi har mejl/smskontakt fram tills det är dags. Jag finns här för dig att bollar tankar och idéer med!

2.

På den bestämda fotodagen hör jag av mig till er för att kolla så att alla känner sig redo. (Om vi ska fotografera ute och det skulle vara regn, så bokar vi om till ett närliggande datum.)

Vi möts upp på valt fotoställe på utsatt tid. Har du valt att låna kläder av mig, har jag med mig dessa och ombytet sker på plats. Fotar vi i studio eller i närheten av studion utgår vi därifrån och det går att byta om i studion. 

3.

Efter utförd fotografering skickas en faktura på valt fotopaket till din mejl och som ska vara betald inom 14 dagar. Dina bilder redigeras och är färdiga inom ca två veckor. Du får tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri som är öppet under 7 dagar. Där i väljer du ut de bilderna du förälskar dig mest i. En bekräftelse på dina valda bilder/produkter görs innan slutfaktura skickas. Bildleverans sker efter betald faktura. Delbetalning är möjligt.


BOKA EN BARN FOTOGRAFERING

 
 
 
 
 
 
Vardagar kl 8 - 15
Vardagar kl 15 - 21
Helger kl 8 - 15
Helger kl 15 - 21
 
 
Jag godkänner att Fotograf Rosanna Korán hanterar mina personuppgifter under förfrågan, uppdrag och leverans. Dessa raderas sedan ur systemet