Bröllop


BRÖLLOP

PORTRÄTT  VIGSEL  MINGELVill ni bevar er stora dag?


Jag är en typ av fotograf som gillar enkla och vackra uttryck. Som får tala för sig själv.

Ni bara är, medan jag går runt er för att hitta vackra och kreativa kompositioner som speglar hur ni är som par.

Jag gillar bilder med mycket kontrast och färg. Tycker om att få med omgivningen runt er på bild,  för att ni ska minnas er dag lite extra.


Under en porträttfotografering har jag förberett med enkla frågor och uppdrag till er. Som i sin tur väcker busiga och starka känslor hos er.

Ni behöver inte vara oroliga för "stela stunder".
|    Porträtt    |    Bröllop    |

Direkt länkar

|    Webbshop    |    Kontakt    |.

Porträtt
Vigsel
Mingel
Om Rosanna

Hejsan!

Jag heter Rosanna Korán. Lite där av namnet på min verksamhet.  Jag är 28 år gammal och bosatt i Ankarsrum med min man Rasmus och sonen Ramzy sen hösten 2020. Då vi hittade vårt drömhus. Efter att ha bott i Västervik under 6 år. Kommer ursprungligen från Vimmerby.  


Jag kan enkelt sammanfatta min personlighet med fem ord; mycket humor och knasiga idéer!

 

Men jag är även en riktig pyssel nörd som älskar att vara uppfinningsrik! Jag älskar att rita mandala och myser gärna ner mig i soffan med en korsordstidning.  Jag gillar att få jobba med mina händer, och skapar gärna egna smycken eller bygger en förvaringslåda

som jag sen troligtvis inte kommer ha någon användning för. Men själva skapa processen är min morot!

 

Min inspiration får jag oftast från naturen. Jag brukar säga att jag är en liten skogsmulle! Väl ute på skogspromenad använder jag mig inte av stigar. Nej, jag gör mina egna.

 

- "Varför ska jag gå där någon annan

redan har gått?"

ÄR JAG ER FOTOGRAF?

Är ni intresserade men vet inte riktigt om ni vill ha mig som fotograf?

Då kan vi boka in en tid för fika! Då får ni chansen att ställa frågor, se vem jag är och i vissa fall testa en provfotografering. Om allt känns bra på plats kan vi skriva avtal direkt. Eller om ni behöver mer betänketid så är det självklart helt okej!


Det ska kännas rätt för er

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prislistor för

FOTOGRAFERING  PRODUKTER

BRÖLLOPSDAGEN


Jag anländer i god tid till er. Beroende på ert valda fotopaket så ses vi på det ställe vi kommit överens om. Jag är väl förberedd och utrustad med kameror, batterier, minneskort och övriga bra att ha saker. Till exempel så har jag ett sykit med mig om någon fåll skulle gå upp eller om brudgummens corsage lossnar. Skavsår, huvudvärk eller smink som rinner? Jag kan lösa det mesta. Med mitt bra att ha kitt!


Väl förbereddBOKA MIG SOM ER FOTOGRAF

1.

Ni fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan. Ni får svar inom 1-3 arbetsdagar om jag finns tillgänglig för er. Vid bekräftad datum skickas en bokningsfaktura på 500 kr ut till er för att hålla ert datum, planering och genomförande av fotograferingen. I samband med bokningsfakturan skickas ett bröllopsavtal ut till er via Kivra. Som ni behöver läsa och godkänna. 

2.

Vi planerar in ett datum för bröllopsmöte eller telefonmöte.  Där vi går igenom era tankar, förväntningar och hur er bröllopsdag kommer se ut. Vi går igenom tider när vi ska fotografera "körschema" och vart vi ska vara. 

3.

Senast 30 dagar innan bröllopet sker, ska er bokningsfaktura vara betald eller så fort som möjligt. Denna bokningsavgift dras sedan bort från slutfakturan och är ej återbetalningsbar vid avbokning.

VAD HÄNDER EFTER BRÖLLOPET?

1.

Faktura på resterande belopp av er bokade fotografering skickas efter bröllopet (inom 1  vecka) till er mejl.

Och som ska betalas inom 30 dagar. Efter utförd fotografering börjar jag redigera era bilder.

Smygtitt på en bild eller två kan dyka upp på min Instagram sida, (om ni har godkänt detta innan).

2.

Efter 6 veckor får ni tillgång till ert webbgalleri genom en webblänk. Galleriet ligger uppe i 1 vecka.

I ert webbgalleri väljer ni ut bilder  och kan komplettera med övriga bildprodukter. Varje bild går att markera med ett hjärta och lägga till en kommentar under. (Enklast genom datorn). Har ni valt att köpa till alla bilder från början behöver ni inte välja ut bilder i webbgalleriet. Bara invänta leverans hem till er.

3.

När ni gjort ert val av bilder skickas sista fakturan ut och era bilder skickas till er via mejlen eller posten, beroende på val. Har ni köp förstoringar skickas dessa hem till er inom 2 veckor.IMG_7560-Edit
IMG_7871
Fotograf Rosanna Korán_bröllopsfotografering_Golden Hour_Västervik_Kal
IMG_7664-2
Fotograf Rosanna Korán - www.rokofoto.se - Annie & Olle -2-3

Skicka en bokningsförfrågan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag godkänner att Fotograf Rosanna Korán hanterar mina personuppgifter under förfrågan, uppdrag och leverans. Dessa raderas sedan ur systemet
 
 

Kontakt

Välkommen att höra av dig om du har något på hjärtat!

Copyright @ Fotograf Rosanna Korán

Gravid och barnfotograf i Kalmar län, Småland