Gravid
Fotografering

Gravid & Barnfotograf

Västervik | Ankarsrum | Vimmerby


Gravidfotografering


Om du läser detta är det säkert så att ni väntar barn. Stort grattis! Vilken härlig tid ni har framför er. Tid som går så fort och lätt kan glömmas bort. Foton är därför så värdefullt! Passa på att bevara er förväntansfulla tid på bild.


Under fotograferingen får din partner vara med."Jag rekommenderar att man gör en gravidfotografering runt vecka 28-34."


Magiska Miljöer

Noggrant utvalda fotoplatser

När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och kan passa era idéer. Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.
Gravidklänningar

Som du får låna till fotograferingen

Vid en gravidfotografering hos mig får du låna vackra klänningar och kjolar. Jag har många olika klänningar i färger och storlekar (mellan xs-xxl) som jag lånar ut.


Du är alltid välkommen till mig för att prova ut en klänning till din fotografering. Men självklart går det även bra med egna kläder till fotograferingen.En hjälpande hand

Under din fotografering

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

  Prislista  

Resa inom 4 mils radie från Ankarsrum ingår sedan tillkommer milersättning 35 kr/milen.

Gravidfotografering

1 timmes fototid ute eller i studio

Lån av gravidklänning

Posering & vägledning

Färdiga bilder inom 1-2 veckor

"Bildfiler och produkter köps till separat"


800 kr

Bildfiler & Produkter

Högupplöst bildfil: 800 kr/st

(Lägre styckpris vid köp av fler)


Fotoförstoring från 100 kr

(Från storlekarna 10x15 - 50x70 cm)


Komplett prislista på fler produkter skickas vid bokningsförfråga.

Studio


Jag erbjuder även gravidfotografering i min studio. För dig som hellre vill fotograferas i en varm, ljus och mysig miljö där all fokus är på din mage. Då är en studiofotografering rätt för dig! Under de kallare säsongerna går det fint att kombinera en gravidfotografering med ute och studiobilder vid samma tillfälle.

"En av dom vackra miljöerna utanför studion"

Perfekt under vinter då vi kan gå in för en värmande paus.
BOKA EN FOTOGRAFERING

1.

Du fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan. Du får svar inom 1-3 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Vid bekräftad tid skickas ett bekräftelsemejl med info och villkor till dig.

Vi börjar sedan planeringen av er fotografering.  Vi har mejl/smskontakt fram tills det är dags. Jag finns här för dig att bollar tankar och idéer med!

2.

På den bestämda fotodagen hör jag av mig till er för att kolla så att alla känner sig redo. Om vi ska fotografera ute och det skulle vara regn, så bokar vi om till ett närliggande datum.

Vi möts upp på valt fotoställe på utsatt tid. Har du valt att låna gravidkläder av mig, har jag med mig dessa och du byter om på plats. Fotar vi i studio eller i närheten av studion utgår vi därifrån och du kan byta om i studion. 

3.

Efter utförd fotografering skickas en faktura på valt fotopaket till din mejl och som ska vara betald inom 14 dagar. Dina bilder redigeras och är färdiga inom ca två veckor. Du får tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri som är öppet under 7 dagar. Där i väljer du ut de bilderna du förälskar dig mest i. En bekräftelse på dina valda bilder/produkter görs innan slutfaktura skickas. Bildleverans sker efter betald faktura. Erbjuder räntefri delbetalning!BOKA EN GRAVID FOTOGRAFERING

 
 
 
 
 
 
Vardagar kl 8 - 15
Vardagar kl 15 - 21
Helger kl 8 - 15
Helger kl 15 - 21
 
 
Jag godkänner att Fotograf Rosanna Korán hanterar mina personuppgifter under förfrågan, uppdrag och leverans. Dessa raderas sedan ur systemet