Motherhood
Fotografering

Gravid & Barnfotograf

Västervik | Ankarsrum | VimmerbyMotherhoodfotografering


En mysig fotografering där mamman och hennes barn är i fokus. Vi skapar kärleksfulla och varma bilder ute i vacker natur eller i mysig studiomiljö. Denna fotografering är perfekt för dig som inte valde eller hann att göra en gravidfotografering. Men också som ett fint tillägg till gravidfotograferingen.


Du får fri tillgång till mina exklusiva klänningar och bebiskläder. Vill man hellre använda egna kläder går det självklart lika bra.


Här fokuserar vi på bandet mellan mamma och barn.


 

 

 


 

 

 

 

 Bus & Matpaus


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Är det dags för matpaus? Låt inte mig hindra. Om ditt barn behöver ammas under fotograferingen, så är det inga problem. Jag fotograferar gärna samtidigt om du känner dig bekväm med det. Detta är så otroligt vackert att ha på bild! Jag rör mig försiktigt runt er under tiden och bevarar det vackra.
 

 


 


 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

En hjälpande hand

Under er fotografering

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

  Prislista  

Resa inom 4 mils radie från Ankarsrum ingår sedan tillkommer milersättning 35 kr/milen.

Motherhoodfotografering

1 timmes fototid ute eller i studio

Lån av kläder och rekvisita

Posering & vägledning

Färdiga bilder inom 1-2 veckor

"Bildfiler och produkter köps till separat"


800 kr

Bildfiler & Produkter

Högupplöst bildfil: 800 kr/st

(Lägre styckpris vid köp av fler)


Fotoförstoring från 100 kr

(Från storlekarna 10x15 - 50x70 cm)


Komplett prislista på fler produkter skickas vid bokningsförfråga. 

 

 

 


 

 

 

 


BOKA EN FOTOGRAFERING

1.

Du fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan. Du får svar inom 1-3 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Vid bekräftad tid skickas ett bekräftelsemejl med info och villkor till dig.

Vi börjar sedan planeringen av er fotografering.  Vi har mejl/smskontakt fram tills det är dags. Jag finns här för dig att bollar tankar och idéer med!

2.

På den bestämda fotodagen hör jag av mig till er för att kolla så att alla känner sig redo. Om vi ska fotografera ute och det skulle vara regn, så bokar vi om till ett närliggande datum.

Vi möts upp på valt fotoställe på utsatt tid. Har du valt att låna gravidkläder av mig, har jag med mig dessa och du byter om på plats. Fotar vi i studio eller i närheten av studion utgår vi därifrån och du kan byta om i studion. 

3.

Efter utförd fotografering skickas en faktura på valt fotopaket till din mejl och som ska vara betald inom 14 dagar. Dina bilder redigeras och är färdiga inom ca två veckor. Du får tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri som är öppet under 7 dagar. Där i väljer du ut de bilderna du förälskar dig mest i. En bekräftelse på dina valda bilder/produkter görs innan slutfaktura skickas. Bildleverans sker efter betald faktura. Delbetalning är möjligt.

 

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

 


BOKA EN MOTHERHOOD FOTOGRAFERING

 
 
 
 
 
 
Vardagar kl 8 - 15
Vardagar kl 15 - 21
Helger kl 8 - 15
Helger kl 15 - 21
 
 
Jag godkänner att Fotograf Rosanna Korán hanterar mina personuppgifter under förfrågan, uppdrag och leverans. Dessa raderas sedan ur systemet