Porträtt


PORTRÄTT

GRAVID  BARN  FAMILJVilken fotografering vill du göra?


Jag hälper er gärna att bevara era stunder eller idéer på bild! Allt från bilder från graviditeten

till bilder på hela familjen samlad. Men även om du är intresserad av att bevara ditt snygga jag på bild,

så hjälper jag gärna till! Varmt välkommen att skicka iväg en bokningsförfrågan eller ett litet

mejl till mig om du har den lilla minsta fundering. Så finns jag här!


|    Gravid    |    Barn    |

Direkt länkar.

|    Webbshop    |    Kontakt    |

Gravid

Gravidfoton tas vanligtvis mellan gravidveckorna 29 - 36.


Bebis

Jag fotograferar ditt barn från 3 månaders ålder, i studio eller ute.


Motherhood

En mysig fotografering där mamma och barn är i fokus.


Familj

Låt lekstunden eller promenaden bli ett fint minne på bild!


Porträtt

En fotografering där DU/NI

står i centrum!Barnfotografering med ett tydligt "tema"


Om du är osäker på vad för typ av fotografering du är ute efter har jag samlat några roliga, klassiska och

mysiga fotograferingar som jag gärna gör. Bläddra i bildspelet nedan för inspiration!

Fototema - Som jag är -1
Fototema - Smash the cake -1
Fototema - Splash -1

Om Rosanna

Hejsan!

 Jag heter Rosanna Korán. Lite där av namnet på min verksamhet.  Jag är 28 år gammal och bosatt i Ankarsrum med min man Rasmus och sonen Ramzy sen hösten 2020. Då vi hittade vårt drömhus. Efter att ha bott i Västervik under 6 år. Kommer ursprungligen från Vimmerby.  


Jag kan enkelt sammanfatta min personlighet med fem ord; mycket humor och knasiga idéer!

 

Men jag är även en riktig pyssel nörd som älskar att vara uppfinningsrik! Jag älskar att rita mandala och myser gärna ner mig i soffan med en korsordstidning.  Jag gillar att få jobba med mina händer, och skapar gärna egna smycken eller bygger en förvaringslåda

som jag sen troligtvis inte kommer ha någon användning för. Men själva skapa processen är min morot!

 

Min inspiration får jag oftast från naturen. Jag brukar säga att jag är en liten skogsmulle! Väl ute på skogspromenad använder jag mig inte av stigar. Nej, jag gör mina egna.

 

- "Varför ska jag gå där någon annan

redan har gått?"

MAGISKA FOTOPLATSER


När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe. Jag vet många vackra platser runt om i Västervik som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi valt att fota på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt det klockslaget vi ska fota.


HAR DU EGNA ÖNSKEMÅL

Om du vet ett specifikt ställe som du vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Likaså om du vet vad för typ av miljö du vill bli fotograferad i. Jag letar alltid efter nya vackra ställen varje årstid. Fotar jag på en annan närliggande ort, försöker jag även här besöka och planera upp jobbflödet. Allt för det bästa resultatet!


Utomhusfotografering

Barn & familjefotografering

BUS  LUGN  VÄRME


Prislistor för

FOTOGRAFERING  PRODUKTER

TÅLAMOD & LEK


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Oavsett ditt barns personlighet och nyfikenhet, så ser jag där i stunden hur jag lättast kan dokumentera ditt barn. Vissa barn sitter stilla och tittar nyfiket in i kameran medan det finns dom som vägrar sitta stilla och vill utforska allt annat. Detta är enligt mig helt fantastisk. Barn ska få vara barn och dessa bilder blir precis lika fina. För det visar ju hur ditt barn är och det är väl det man vill fånga på bild? Det är heller aldrig fel att använda sig av fina träklossar eller en gosig nallebjörn som hjälpmedel under fotograferingen.

För att "stanna" upp ögonblicket.


Låt barn vara barn!
BOKA EN FOTOGRAFERING

1.

Du fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan. Du får svar inom 1-3 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Vid bekräftad tid skickas ett bekräftelsemejl med info och villkor till dig.

Vi börjar sedan planeringen av er fotografering.  Vi har mejl/smskontakt fram tills det är dags. Jag finns här för dig att bollar tankar och idéer med!

2.

På den bestämda fotodagen hör jag av mig till er för att kolla så att alla känner sig redo. Om vi ska fotografera ute och det skulle vara regn, så bokar vi om till ett närliggande datum.

Vi möts upp på valt fotoställe på utsatt tid. Har du valt att låna gravidkläder av mig, har jag med mig dessa och du byter om på plats. Fotar vi i studio eller i närheten av studion utgår vi därifrån och du kan byta om i studion. 

3.

Efter utförd fotografering skickas en faktura på valt fotopaket till din mejl och som ska vara betald inom 14 dagar. Dina bilder redigeras och är färdiga inom ca två veckor. Du får tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri som är öppet under 7 dagar. Där i väljer du ut de bilderna du förälskar dig mest i. En bekräftelse på dina valda bilder/produkter görs innan slutfaktura skickas. Bildleverans sker efter betald faktura. Delbetalning är möjligt.

Gravidklänningar


Vid en gravidfotografering hos mig får du låna vackra klänningar och kjolar. Det finns mängder med olika plagg i storlekarna mellan XS - XL.

Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.FÖR ATT KIKA PÅ KLÄDERNA:

Gå in på den här länken och fyll i din e-post. 

Gravidfotografering

MILJÖ  LJUS  GLÄDJE

Fotograf Rosanna Koran - Malin - 2020-08-04-54
Fotograf Rosanna Koran - Malin - 2020-08-04-60
Fotograf Rosanna Koran - Malin - 2020-08-04-52
Fotograf Rosanna Koran - Malin - 2020-08-04-57

Boka en fotografering

 
 
 
 
 
 
 
Vardagar kl 9 - 15
Vardagar kl 15 - 21
Helger kl 9 - 15
Helger kl 15 - 21
 
 
Jag godkänner att Fotograf Rosanna Korán hanterar mina personuppgifter under förfrågan, uppdrag och leverans. Dessa raderas sedan ur systemet
 
 
 

Kontakt

Välkommen att höra av dig om du har något på hjärtat!

Copyright @ Fotograf Rosanna Korán

Gravid och barnfotograf i Kalmar län, Småland