Presentkort
Fotografering

Gravid & Barnfotograf

Västervik | Ankarsrum | Vimmerby


Presentkort

Här kan du köpa ett presentkort i valfritt belopp. Presentkorten säljs i pappersformat och skickas hem till beställarens brevlåda. Leveranstiden är cirka 2-5 vardagar. 


Reseersättning kan tillkomma om fotograferingen sker längre bort än 5 mils radie från Ankarsrum.Information

Om presentkort från rokofoto

Betalning av presentkort


Efter du har fyllt i formuläret längst ner på sidan får du en personlig bekräftelse tillbaka av mig på presentkortet du önskar köpa. Stämmer alla uppgifter görs presentkortet och en digital faktura skickas till din angivna e-post. Jag fakturerar via Frilans Finans. med 30 dagars netto. Presentkortet går inte att nyttja fören fakturan är betald. Presentkortet är inte återbetalningsbar och går inte att ta ut i pengar. 

Giltighetstid


Du kan köpa ett presentkort precis när som helst. Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatumet. Datumet står på presentkortet. Går att få en sms påminnelse till mottagaren när det är 3 månader kvar på presentkortets giltighetstid. Längst ner på sidan kan du beställa ett presentkort.

Hur används det


Information om detta står på presentkortet. Varje presentkort har en unik kod. När man vill använda sitt presentkort uppger man helt enkelt sin unika kod. När presentkortet ska användas kontaktar personen mig, enklast genom mejl eller genom att skicka iväg en bokningsförfrågan under sidan för "Fotografering", där fyller man samtidigt i sitt kodnummer från presentkortet.

Presentkortets belopp


Hela beloppet på presentkortet måste nyttjas vid ett och samma tillfälle. Går inte att dela upp med exempelvis flera fotograferingar. Stämmer presentkortets belopp överens med värdet av utförd fotografering/produkter skickas ingen faktura. Överstiger man presentkortets värde skickas en slutfaktura på det beloppet till mottagaren av presentkortet.


KÖP ETT PRESENTKORT

 
 
 
 
 
 
 
Jag godkänner min beställning